(VIDEO) HULIGANSKO BEZUMLJE: Pogledajte lov bugarskih navijača na Izraelce po terenu

Izvor: Kurir, 03.Avg.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HULIGANSKO BEZUMLJE: Pogledajte lov bugarskih navijača na Izraelce po terenu

Oštar start bio inicijalna kapisla da navijači CSKA iz Sofije "slete" na teren i obruše se na fudbalere Ašdoda

Neverovatan incident dogodio se na prijateljskoj utakmici između CSKA iz Sofije i izraelskog Ašdoda, koji je lako mogao da ima tragične posledice. Srećom, nije.

Pri vođstvu gostiju od 1:0, na meču igranom u Bugarskoj, fudbaler Ašdoda je oštro startovao na protivničkog igrača. Sudija mu je pokazao crveni karton, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je nastala gužva na terenu, jer su se domaći igrači zaleteli na "grešnika" iz Ašdoda. Situacija se ipak brzo smirila. Ali, samo naizgled.

Sa tribina su sleteli navijači kluba iz Sofije i krenuli u poteru za fudbalerima izraelskog kluba! Kada su shvatili šta im se sprema, gosti su počeli da beže "kud koji". Neki su dobili pesnicu u glavu, neki su pogođeni različitim tvrdim predmetima, ali su svi izvukli žive glave.

Bezumlje! I to na prijateljskoj utakmici!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.