(VIDEO) FUDBALERI SASUOLA IMPRESIONIRANI DELIJAMA: Igrači se vraćali iz tunela da bi im aplaudirali

Izvor: Kurir, 26.Avg.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FUDBALERI SASUOLA IMPRESIONIRANI DELIJAMA: Igrači se vraćali iz tunela da bi im aplaudirali

.

Crveno-beli navijači su bili "vetar u leđa" fudbalerima koji su se do poslednjeg atoma snage borili kako bi došli do pobede koja bi ih odvela u dalju fazu evropskog takmičenja - ali nisu uspeli!

Bodovna zaliha Italijana iz prvog meča bila je prevelik zalogaj za izabranike Miodraga Božovića

Ipak, bez obzira na rezultat i ispadanje iz Evrope, navijači su pesmom i sjajnom atmosferom još jednom pokazali nesebičnu podršku

A navijanje "Delija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << privuklo je i veliku pažnju Sasuola - igrači su se vraćali iz tunela kako bi još jednom videli uzavrelu atmosferu na severu, dok je trener italijanskog prvoligaša aplaudirao!

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delije" impresionirale: Riječi hvale i iz Sasuola (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016

Ni ovog puta, kada je navijanje u pitanju "Delije" sa sjevera nisu iznevjerile fudbalere Crvene zvezde koji su u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope odigrali neriješeno sa Sasuolom...Crveno-bijeli navijači su bili "vjetar u leđa" fudbalerima koji su se do posljednjeg atoma snage borili kako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.