(VIDEO, FOTO) ŠMEKERI IZ DORTMUNDA: Način na koji je Borusija ispratila Klopa u Liverpul oduševio sv

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) ŠMEKERI IZ DORTMUNDA: Način na koji je Borusija ispratila Klopa u Liverpul oduševio sv

Nemci ispratili bivšeg trenera u Liverpul sa čestitkom koja je itekako primerena gradu u kome će boraviti u narednom periodu.

Bivši trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop u četvrtak je zvanično postao šef struke Liverpula. Klop je u Dortmundu proveo šest godina. U klub je stigao iz Majnca 2008. godine i svojim načinom rada osvojio srca navijača.

"Žuto-crne" je od kluba koji je bio pred gašenjem doveo do osvajanja dve titule Bundeslige (2011. i 2012.), a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2013. je igrao finale Lige šampiona protiv Bajerna.

Iako tužni zbog odlaska omiljenog trenera, u Borusiji su se potrudili da mu upute originalnu oproštajnu poruku.

S obzirom da je otišao u Liverpul, dom slavnih "Bitlsa", čestitka je asocirala na poznati naslov ovog benda "Abbey road" i poznati pešački prelaz sa omota albuma, uz stih jedne od najboljih pesama ove grupe "A Day in the Life".

We heard the news today, oh boy! All the best at The Kop, Jürgen Klopp! All the best at @LFC! #klopplfc pic.twitter.com/2vAvY4Hc4F

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.