(VIDEO) ČEŠKI TRENER SUROVO KAŽNJAVA: Fudbalerima radni dan počinje u 6.45 sa grabuljama i kosama

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ČEŠKI TRENER SUROVO KAŽNJAVA: Fudbalerima radni dan počinje u 6.45 sa grabuljama i kosama

Šef struke Banjika odlučio da podseti igrače koliko lep posao imaju

Trener češkog fudbalskog prvoligaša Banjika iz Ostrave Radomir Koritar počeo je da kažnjava igrače zbog loših rezultata tima teškim radom.

Koritar je preduzeo drastične mere s ciljem da tim ostane u elitnoj češkoj ligi. Igrači su dužni da svakog jutra u 6.45 dođu u fudbalsku trening bazu "naoružani" motikama, grabuljama, kosama, pilama i ostalim alatkama, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poboljšali izgled centra.

"Ima nekih igrača koji su to prihvatili sa smislom za humor, dok su neki gunđali, na primer Brazilac Karlos de Asevedo koji se požalio da ga bole ruke", rekao je Koritar.

On je dodao da će ovom dodatnom obavezom fudbaleri shvatiti "koliko je njihov osnovni posao - fudbal, u stvari lep". Banjik je osvojo svega jedan bod od početka sezone, u pet do sada odigranih mečeva, ali je kap koja je prevršila čašu bio poraz u Kupu 3:4 od niželigaša Rimarova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KAKAV BI SKANDAL NASTAO DA SE OVO PRIMENI U SRBIJI: Trener Češkog kluba osmislio novu metodu da kazni igrače!

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015

Trener češkog fudbalskog prvoligaša Banjika iz Ostrave Radomir Koritar počeo je da kažnjava igrače zbog loših rezultata tima teškim radom, prenela je agencija Rojters.. . Koritar je preduzeo drastične mere s ciljem da tim ostane u elitnoj češkoj ligi.. Igrači su dužni da svakog jutra u 6.45...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.