(VIDEO) Bosanac dobio batine od svojih navijača jer je opsovao sudiji majku četničku

Izvor: Kurir, 03.Avg.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Bosanac dobio batine od svojih navijača jer je opsovao sudiji majku četničku

Pristalice Mladosti, koje sebe zovu "Crvena legija", reagovale su na skandiranje jednog svog pripadnika koji je sudiji iz Banjaluke upućivao uvredljive poruke

Utakmicu 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Mladosti Doboj-Kakanj i Slavije iz Sarajeva (1:1) obeležili navijači domaćeg tima.

Pristalice Mladosti, koje sebe zovu "Crvena legija", reagovale su na skandiranje jednog svog pripadnika koji je sudiji iz Banjaluke opsovao "majku četničku". Mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zbog koga dobio nekoliko ćuški tokom koškanja, a potom je zajedno sa prijateljima izbačen sa tribine.

Domaći navijači po završetku utakmice prokomentarisali su ovaj događaj.

"Nakon što je navijač Mladosti opsovao majku čet..... sudiji iz Banja Luke na utakmici sa Slavijom na Kamberović polju ostali pripadnici navijačke grupe Crvena legija su uzeli stvar u svoje ruke. Ne dozvoljavaju širenje međuetničkih konflikta na bh. stadionima!"

Ovaj potez izazvao je dosta pozitivnih komentara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zbog "četničke majke", marš sa tribine! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 13:45

Navijači Mladosti iz Kaknja žestoko se obračunali sa momkom koji je sa tirbine sudiji iz Banjaluke opsovao "četničku majku"...Foto: YouTube/screenshot..Navijači Mladosti iz Kaknja koji sebe nazivaju Crvena legija dali su dobar primer kako se treba ponašati na utakmici i kako mržnju i šovinističke...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.