VG.J treći tim četvrtfinala u Kijevu

Izvor: B92, 27.Apr.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VG.J treći tim četvrtfinala u Kijevu

Tim sastavljen od kineskih veterana prolazi u najboljih osam Dota 2 mejdžora bez prevelikih problema.

Novi sastav Digital Chaosa, bivši Team Onyx je na donekle neiskustvo izgubio od lukavog Team VG.J. Kažemo lukavog jer su oba picka diktirala da se Team Onyx neće dobro provesti ako sve bude po Vičijevim terminima, a iskustvo koje imaju ogromna imena VG.J postave je definitivno presudilo u sudaru ova dva tima danas.

Prva partija je posle dugih 50 minuta igranja završila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u korist VG.J, dok sam pogled na njihov pick kaže “Oh, koga uopšte MOŽEMO ubiti?” Ogromna timska postava i heroji ekstremno teški za izdvojiti i pojedinačno ubiti su diktirali da se samo čeka greška DC, koja se eventualno i desila.

Drugi meč je bio još jednostraniji, i od prvih minuta Vici Gaming J je pravio postepenu i postojanu razliku, eventualno završavajući meč bez ikakvih prepreka i uzbuđenja.

Team VG.J očekuje pobednika susreta Virtus.Pro i iG.Vitality, dok Digital Chaos završava takmičenje i ide kući sa 62 500$.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.