VEST KOJU SU GROBARI ČEKALI: Veliko pojačanje pred finale Kupa?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEST KOJU SU GROBARI ČEKALI: Veliko pojačanje pred finale Kupa?! (FOTO)

Oporavak veziste traje duže nego što je prvobitno očekivano, ali je uspeo da uhvati ritam i ako bude spreman igraće poslednji ‘večiti derbi’ ove sezone.

Preostala su jos dva meča do kraja sezone, a za Partizan je bitan prvi korak u nedelju da osvoji 27. titulu i potreban im je jedan bod u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana.
Posle ovog megdana sledi finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na istom terenu 27. maja i kako saznaje HotSport crno-beli u borbi za drugi domaći trofej mogu da imaju veliko pojačanje.
Radi se o Brazilcu Evertonu koji se oporavio od povrede zgloba od pre tri nedelje i počeo je sa treninzim snage, a ako bude po planu od ponedeljka treba da bude sa ostatkom takmičarskog tima.
Uporni vezista želi da učestvuje u velikom obračunu sa komšijama i samo ako bude potpuno spreman naći će se u najboljem timu trenera Marka Nilolića.
‘Karioka’ je bio jedan od glavnih poluga ekipe tokom čitave sezone, pa možda dobije neki minut i prekosutra ukoliko rezultat bude po meri pošto se sve češće spominje da igrač odlazi iz Humske u letnjem prelaznom roku.
Ipak, sledi i poslednji derbi ove sezone i ulog je pehar za koji sledi, svakako žestoka borba ljutih rivala.
FOTO: STARSPORT

The post VEST KOJU SU GROBARI ČEKALI: Veliko pojačanje pred finale Kupa?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizanu skinuta suspenzija, Humska otvara kapije za poslednje kolo!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017

Crno-beli će moći da proslave titulu sa publikom..Partizan će u poslednjem kolu moći da računa na pomoć navijača na stadionu u Humskoj!..Suspenzija od dva meča koja je uvedena crno-belima zbog incidenata i skandiranja na meču sa Vojvodinom, prepolovljena je danas. Tako će Partizan u poslednjem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.