VEROVALI ILI NE: Novi Pazar će ipak sa pojačanjima na Zvezdu zbog NEVEROVATNOG razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE: Novi Pazar će ipak sa pojačanjima na Zvezdu zbog NEVEROVATNOG razloga

Pravničke zavrzlame.

S obzirom na to da u nedelji pred nastavak Superlige u fudbalu nisu pronašli novac da plate dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, što bi prema pravilima takmičenja bio osnovni uslov da registruju angažovana pojačanja za drugi deo sezone, u fudbalsком klubу Novi Pazar morali su potraže alternativna rešenja i uspeli su da ih pronađu.

FSS PRELOMIO: Lalatović ĆE SEDETI na DVE stolice (FOTO)

U Novom Pazaru uspeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suspenziju koju im je izrekla Disciplinska komisija FSS da stave van snage dopisom koji su, prema pisanju "Sportskog žurnala", poslali Komisiji za žalbe FSS i u kojem su naveli da im odluka o kazni bude dostavljena na njihovom, bošnjačkom jeziku, jer onu napisanu na srpskom nisu razumeli. Pazarci su, zapravo, samo iskoristili pravo koje imaju prema Ustavu Republike Srbije, ali i pronašli rupu u zakonu.

OVO ĆE SE DOPASTI KLUBOVIMA: Savez uneo veliku promenu za finale Kupa

FSS će, prema pisanju, morati da angažuje prevodioca za bošnjački jezik i napiše novo rešenje o zabrani registrovanja novih igrača, posle čega će Novi Pazar imati i pravo žalbe, što će dodatno odložiti odluku Disciplinske komisije FSS Hipotetički, ovim trikom mogli bi da se služe svi klubovi iz krajeva zemlje u kojima se govori jezik nacionalnih manjina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.