VERNOST NEMA CENU: Žele ga evropski velikani, ali heroj Lisica ostaje na King Paueru!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERNOST NEMA CENU: Žele ga evropski velikani, ali heroj Lisica ostaje na King Paueru!

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi produžio je danas ugovor sa engleskim premijerligašem do 2019. godine.

Ovaj 29-godišnji napadač nagradjen je novim ugovorom, jer je ove sezone oborio rekord Premijer lige upisavši se u listu strelaca na 11 uzastopnih utakmica.

"Oduševljen sam jer sam u ovom klubom uspeo da učinim nešto neverovatno. Nikada nisam upoznao takav duh, kakav imaju vlasnici Lestera, stručni štab, igrači i navijači. Želim da budem deo ovoga jako dugo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Vardi za klupski sajt.

Vardi je ove sezone u Premijer ligi postigao 18 golova i trenutno je najbolji strelac prvenstva Engleske.

"Pokazao je kakav je igrač, a još bitnije deo je sjajne grupe igrača. Srećan sam što je potpisao novi ugovor i što će dugo biti član ovog kluba", rekao je trener Lestera Klaudio Ranieri.

Vardi je od 2012. godine član Lestera, a od tada je za "lisice" odigrao 132 utakmica i postigao je 44 gola.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.