VELIKO OLAKŠANJE: Sa ‘ostrva’ nam stiže odlična vest u vezi Aleksandra Mitrovića (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO OLAKŠANJE: Sa ‘ostrva’ nam stiže odlična vest u vezi Aleksandra Mitrovića (FOTO)

Napadač Njukasla i reprezentacije Srbije vratio se treninzima uoči utakmice koju ‘svrake’ igraju protiv Roterama.

Posle utakmice protiv Birmingema u okviru FA kupa i stravične povrede koju je doživeo, mnogi su pomislili da je ugrožena možda čak i sezona Aleksandra Mitrovića.
Zaradio je rasekotinu na levom kolenu koja je izgledala baš mučno, ali kao što je selektor Slavoljub Muslin potvrdio tada za HOTSPORT, Mitrović nije operisan, već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je samo morao da pauzira neko vreme.
MUSLIN ZA HOTSPORT: Pauza Mitroviću, ali ne i operacija (VIDEO) (FOTO)
I ono je sada prošlo, pošto je danas odradio prvi trening posle te pauze. Istina, neće Mitrović sutra zaigrati za Njukasl protiv Roterama, ali je ova slika obradovala mnoge, kako navijače ‘svraka’, tako i ljubitelje fudbala u Srbiji.
Vidi se pomalo bolan izraz lica, vidi se i ožiljak od povrede, ali se vidi i želja da se što pre vrati na teren i u onu formu koju je pokazao u dresu ‘orlova’ na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.
FOTO: Newcastle United The post VELIKO OLAKŠANJE: Sa ‘ostrva’ nam stiže odlična vest u vezi Aleksandra Mitrovića (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.