Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PLANOVI: Milan dovodi Ibrahimovića i Anćelotija

Prvi čovek Milana, Silvio Berluskoni nema nameru da odustane od angažmana italijanskog stručnjaka, Karla Anćelotija.
- Nadam se da će Anćeloti opet postati trener Milana. Ne samo zato što nam je potreban dobar čovek i stručnjak, već zato što ga žele navijači. Ovih dana, zbog obaveza oko izbora, obilazim Italiju i gde god sam sreo navijače Milana, savetuju me da vratim Ančelotija – rekao je kontroverzni Silvio Berluskoni.
Berluskoni je i kao imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uprave “Rosonera” postavio plan o povratku u klub napadača PSŽ-a, Zlatana Ibrahimovića. 
- Veliki sam zagovornik ideja da on ponovo obuče dres Milana, iako je to komplikovan transfer. Ipak, samo nam je potrebno strpljenje – podvukao je Silvio Berluskoni.
Milan je 10. na tabeli Serije A.
The post VELIKI PLANOVI: Milan dovodi Ibrahimovića i Anćelotija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.