Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PEH ZA BULSE: Rondo zbog povrede propušta kompletan plej-of

Ekipa Čiaga odlično je startovala u doigravanju, ali ih je u drugoj utakmici zadesio peh koji bi značajno mogao da utiče na njihove partije.

Osmoplasirana ekipa istoka napravila je dva brejka u Bostonu i značajno se približila prolazu u polufinale konferencije, ali po svoj prilici dalje morati bez Režona Ronda.
Plejmejker „Bikova“ je doživeo povredu desnog palca, koja doduše ne zahteva operaciju ali će vrlo verovatno zbog nje propustiti ostatak plej-ofa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Rondo je u drugom meču protiv svog bivšeg kluba podsetio na svoje najbolje partije upravo u dresu Bostona, došavši na prg tripl-dabla sa učinkom od 11 poena 14 asistencija i 9 skokova u „TD Gardenu“.
To bi moglo da bude i sve od njega u ovoj sezoni u kojoj je prosečno belećio 11,5 poena, 10 asistencija i 8,5 poena a čini se da je povreda došla baš u momentima kada je uhvatio formu.
The post VELIKI PEH ZA BULSE: Rondo zbog povrede propušta kompletan plej-of appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.