Uživo: Velika borba bez brejkova, Novak opasniji, Đoković - Marej 3:2

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Velika borba bez brejkova, Novak opasniji, Đoković - Marej 3:2

Novak Đoković igra polufinalni duel turnira u Parizu protiv Endija Mareja, a pohod ka tronu Bersija i derbi svetskog tenisa možete pratiti na Blicsport.rs!

Đoković je, zahvaljujući pobedom Raonića nad Federerom, sigurno i od ponedeljka na prvoj poziciji ATP liste, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sada sve misli može da okrene ka osvajanju turnira u Parizu.

Nole i Endi su do sada odigrali 22 međusobna duela, a prvi reket sveta ima šest pobeda više, a da je srpski predstavnik u boljoj formi svakako govore tri trijumfa u 2014. godini od kojih je poslednji u Pekingu 6:3, 6:4.

Predstavnik Srbije je veoma lako došao do tri gem lopte pošto je Marej prilikom dve razmene izbacio lopticu pre osnovne linije, tako da je rezultat posle četiri minuta glasio 1:0. Endi je pomalo izgledao umorno, nezainteresovano, a to se manifestovalo na dva udarca koja su završila u mrežu za 0:30. Iako se u međuvremenu trgnuo i došao do 30:30, ponovo je pao u igri i dozvolio Novaku dve brejk lopte koje, na njegovu sreću, nisu iskorišćene (1:1).

Đoković je lako došao do 40:15, kao i u prvom gemu, a onda je sebi zakomplikovao život, uprkos tome što je pogađao prvi servis (40:40). Ipak sve je bilo rešeno u naredna dva poena za 2:1. Endi je morao da zameni opremu, jer je imao problema i nije mogao da se koncentriše na meč, tako da je usledila pauza od dva, tri minuta.

Marej je posle kraćeg odmora napravio jednu lepu seriju zaključno sa servis volejom za novo izjednačenje 2:2. Posle pet gemova nije bilo brejkova, jer je Đoković prilično sigurno ponovo došao do prednost od 3:2.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokovića probudilo bacanje reketa i zvižduci, preko Mareja do polufinala Pariza!

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Novak Đoković uspeo je da se plasira u polufinale turnira u Parizu pošto je u derbiju svetskog tenisa savladao Endija Mareja sa 7:5, 6:2. Srpski predstavnik je početkom drugog seta bacanjem reketa iznervirao publiku i zaradio zvižduke, ali se nakon izvinjenja gledaocima probudio i za 101 minut došao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.