Uživo: Sulejmani asistent, Benfika u trećem minutu povela protiv Juventusa!

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Sulejmani asistent, Benfika u trećem minutu povela protiv Juventusa!

U toku mečevi polufinala Lige Evrope, a fudbaleri Benfike su protiv Juventusa poveli sa 1:0 već u trećem minutu.

Strelac je bio Garaj, i to posle kornera koji je izveo reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani. Udarcem glavom poslao je Argentinac loptu u malu mrežu, pa je nemoćan bio Bufon.

U startnoj postavi Benfike našao se i Lazar Marković, dok je Filip Đuričić ostao na klupi. Drugi meč igra se u Španiji, a sastale su se Sevilja i Valensija. Domaća ekipa povela je u 33. minutu golo9m Mbije, kom je asistirao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

uskoro opširnije...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Sulejmani asistent, za vođstvo Benfike, Juve izjednačio preko Teveza

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

U toku mečevi polufinala Lige Evrope, a fudbaleri Benfike su protiv Juventusa poveli sa 1:0 već u trećem minutu...Strelac je bio Garaj, i to posle kornera koji je izveo reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani. Udarcem glavom poslao je Argentinac loptu u malu mrežu, pa je nemoćan bio Bufon. U startnoj...

Nastavak na Blic...

Asistencija Sulejmanija i pobeda Benfike nad Juveom, Sevilja na korak od finala

Izvor: Blic, 25.Apr.2014, 00:00

Fudbaleri Benfike pobedili su Juventus sa 2:1 na svom stadionu u prvom meču polufinala Lige Evrope, a Sevilja je bila uspešnija od Valensije sa 2:0. ..Strelac za Benfiku već u trećem minutu je bio Garaj, i to posle kornera koji je izveo reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani. Udarcem glavom poslao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.