Uživo: Slalom Bejla za povratak vođstva, Barsa - Real 1:2!

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Slalom Bejla za povratak vođstva, Barsa - Real 1:2!

U toku je finale Kupa kralja na Mestalji u Valensiji, a sredinom drugog poluvremena rezultat je 1:1.

U mnogo boljem raspoloženje su navijači Reala i dočekali meč za trofej, o čemu svedoče i fotografije koje je reporter Blicsporta zabeležio na ulicama Valensije satima pre početka duela giganata španskog fudbala.

Ušla je Barselona u meč bez povređenog Pikea, uz pad forme Mesija i dva uzastopna poraza, od Granade i Atletika u Ligi šampiona. Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Real nije računao samo na Kristijana Ronalda, ali su njegovi saigrači bili odlučni u nameri da pokažu kako igra ne zavisi samo od njega.

Igrali su brže i tečnije, a dali su razlog za slavlje svojim navijačima već u 11. minutu, kada je Di Marija posle prodora po levom boku matirao Pinta za vođstvo.

Barselonina tradicionalna prednost u posedu lopte nije donela produktivnost, Real je bio konkretniji kad god je kretao u napad, a malo je falilo da Isko udvostruči prednost u 34. minutu, kada je Alba uklizao. Nezaobilazni su bili i teatralni padovi, svađe i pritisci na arbitra, koji je odolevao standardnom repertoaru fudbalera obe ekipe.

Bilo je toga i u nastavku, Real je ponovo imao blagu prednost kada su prilike u pitanju, ali je Barsa izjednačila u 68. minutu posle pravovremenog skoka Bartre, koji je udarcem glavom doneo slavlje Kataloncima.

Finale Kupa kralja

Barselona - Real 0:1(0:1)

(Bartra 68 - Di Marija 11)

Stadion: Mestalja Sudija: Antonio Mateu

Barselona: Pinto, Alveš, Bartra, Maskerano, Alba (Adrijan od 46.), Fabregas (Fabregas od 60.), Buskets, Inijesta, Ćavi, Nejmar, Mesi

Real: Kasiljas, Koentrao, Ramos, Pepe, Karvahal, Alonso, Isko, Modrić, Di Marija, Benzema, Bejl

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Slalom Bejla od centra terena za povratak vođstva, Barsa - Real 1:2!

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

U toku je finale Kupa kralja na Mestalji u Valensiji, a sredinom drugog poluvremena rezultat je 1:1...U mnogo boljem raspoloženje su navijači Reala i dočekali meč za trofej, o čemu svedoče i fotografije koje je reporter Blicsporta zabeležio na ulicama Valensije satima pre početka duela giganata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.