Uživo: Šćepović u Seltiku, čekaju se potvrde za Falkaoa i Velbeka!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šćepović u Seltiku, čekaju se potvrde za Falkaoa i Velbeka!

U Srbiji, Engleskoj, Francuskoj i Španiji će se nadati i strepeti do ponoći po našem, srednjeevropskom vremenu. U Nemačkoj i Portugalu do šest popodne, u Italiji do 23 sata. Poslednji je dan prelaznog roka, čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci". Danas nema okolišanja, danas se kupuje jer sutra neće biti dozvoljeno. Ko ima neku želju, baš sada mora da je ispuni, jer rivali iz sveta fudbala možda požele isto. Pratite sve te želje i njihove realizacije uživo uz Blicsport.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Dok se čekaju potvrde za transfere Falkaoa i Velbeka, Sautempton je u poslednjim trenucima prelaznog roka doveo na pozajmicu Tobija Aldervirelda, belgijskog defanzivca iz Atletiko Madrida.

Kao što smo i najavili, Junajted i Arsenal su iskoristili pravo i zatražili dodatno vreme da ozvaniče transfere Radamela Falkaoa i Danija Velbeka.

Da li će u tome uspeti ili će se dogoditi nešto neočekivano?

Letnji prelazni rok i zvanično je završen, ali ostanite sa nama još malo, jer klubovi uvek dobiju da u roku od sat vremena po zvaršetku ozvaniče transfere.

Španski napadač Alvaro Negredo prešao je u Valensiju na pozajmicu do kraja sezone, jer je Mančester siti dobio ponudu koju nije mogao da odbije, prenose britanski mediji.

Trener engleskog prvaka Manuel Pelegrini ne računa na bivšeg igrača Sevilje, pošto u napadu ima Džeka, sve boljeg Jovetića i Aguera.

Brazilski vezista Sandro novi je igrač Kvins Park Rendžersa, koji je Totenhemu za ovaj transfer platio 12,65 miliona evra.

Galatasaraj je saopštio večeras da su Blerim Džemaili i Goran Pandev poslednja pojačanja.

Švajcarski i makedonski fudbaler, dosadašnji igrači Napolija, potpisali su za turski klub neposredno pre završetka letnjeg prelaznog roka.

Džemaili je stigao u Galatasaraj za 2,35 miliona evra, dok je Pandev došao kao slobodan igrač.

Stefan Šćepović je najpre otišao u Seltik, pa je transfer zatim propao, ali je dogovor ipak postignut u poslednjem satu prelaznog roka.

"Dejli Mejl" javlja da je transfer vredan 3,1 milion evra, kao i da će srpski napadač sa škotskim gigantom potpisati četvorogodišnji ugovor.

U 23 časa završen je letnji prelazni rok u Seriji A, a u samom finišu Fjorentina je dovela Miku Ričardsa iz Mančester sitija na jednogodišnji pozajmicu.

Na isti način pojačala se i Sampdorija, pa će Siniša Mihajlović moći da računa na mladog crnogorskog napadača Luku Đorđevića koji je stigao iz Zenita.

Do kraja letnje fudbalske pijace ostalo je još samo sat vremena, a sa najviše pažnje očekuje se da Radamel Falkao parafira saradnju sa Mančester junajtedom.

Budite uz Blicsport.rs i još malo iza ponoći kako bismo zajedno ispratili sve što se bude dogodilo do kraja prelaznog roka.

Poslednjeg dana prelaznog roka Roma je pojačala poslednju liniju i dovela Mapua Jang-Mbivu iz Njukasla na jednogodišnju pozajmicu.

"Srećan sam što sam došao u Romu, pričao sam sa trenerom Rudijem Garsijom telefonom prethodnih dana i jedva čekam da zaigram. Spreman sam, napred Roma", rekao je 25-godišnji francuski štoper po dolasku na rimski aerodrom "Fjumićino".

Iako je prvobitno trebalo da Dani Velbek ode u Arsenal na pozajmicu, BBC sada javlja da će "tobdžije" umesto toga kupiti engleskog napadača od Mančester junajteda za čak 20 miliona evra, što su navijači londonskog tima na Ostrvu teško prihvatili.

Fudbaler OFK Beograda Aleksandar Čavrić karijeru najverovatnije nastavlja u belgijskom Genku, a više o ovome možete da pročitate klikom - OVDE.

Kako je propao transfer Žonatana Bijabijanija, Milan je brzo reagovao i izgledao sve završio oko dovođenja ofanzivnog veziste Đakoma Bonaventure iz Atalante.

Posle odlaska Falkaa iz Monaka, ovaj klub se zainteresovao za Vilfreda Bonija, ali on nema nameru da napušta Svonsi. Ni klub ne želi da se odrekne napadača, koji je za 12 miliona funti doveden iz Vitesea tokom leta 2013. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.