Uživo: Šćepović u Seltiku, Falkao zvanično u Junajtedu, a Velbek u Arsenalu!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šćepović u Seltiku, Falkao zvanično u Junajtedu, a Velbek u Arsenalu!

U Srbiji, Engleskoj, Francuskoj i Španiji će se nadati i strepeti do ponoći po našem, srednjeevropskom vremenu. U Nemačkoj i Portugalu do šest popodne, u Italiji do 23 sata. Poslednji je dan prelaznog roka, čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci". Danas nema okolišanja, danas se kupuje jer sutra neće biti dozvoljeno. Ko ima neku želju, baš sada mora da je ispuni, jer rivali iz sveta fudbala možda požele isto. Pratite sve te želje i njihove realizacije uživo uz Blicsport.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Čekanju je došao kraj, Radamel Falkao je i zvanično novi napadač Mančester junajteda, u koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Monaka, potvrdio je klub sa Old Traforda.

"Kada je igrač Falkaoovog kalibra postao dostupan na tržištu, onda nismo smeli da napravimo grešku", rekao je Luj van Gal.

Junajted će francuskom klubu za ovu pozajmicu platiti 7,5 miliona evra.

Potvrda da je Radamel Falkao novi napadač Mančester junajteda će se u Engleskoj čekati još pola sata, dakle do tri časa iza ponoći po našem vremenu.

Ako i dalje ima budnih uz Blicsport.rs, toliko ćemo i mi još čekati...

Dočekali smo i to: Arsenal je saopštio da je doveo Danija Velbeka, za 20 miliona evra i on će se novim saigračima priključiti posle obaveza u reprezentaciji Engleske.

Velbek je za Junajted na 142 meča postigao 29 golova.

Sada čekamo da Junajted potvrdi transfer Falkaoa...

Najnovije informacije sa Ostrva glase da je sva neophodna papirologija za transfer Danija Velbeka stigla u Arsenal koji je sve dogovorio sa engleskim reprezentativcem.

Ipak, na ozvaničenje saradnje se još čeka, sve dok ne bude potvrđeno da je Falkao napadač Junajteda, jer "crveni đavoli" u suprotnom neće pustiti Velbeka.

Najavili smo u toku, sada već jučerašnjeg dana, da će Havijer Saviola preći u Veronu i to se dogodilo.

Omaleni i iskusni argentinski napadač je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom i bez obeštećenja pojačao italijansku ekipu.

I dodatnih sat vremena za Junajted i Arsenal je isteklo, a poslednje informacije glase da je Radamel Falkao prošao lekarske preglede, javio je "Tajms", iako je bilo spekulacija da je upravo tu zapelo.

Od Velbeka ni traga ni glasa, ali budite uz Blicsport.rs još malo da saznamo šta će se dogoditi sa dva transfera koja su obeležila poslednji dan prelaznog roka.

Dok se čekaju potvrde za transfere Falkaoa i Velbeka, Sautempton je u poslednjim trenucima prelaznog roka doveo na pozajmicu Tobija Aldervirelda, belgijskog defanzivca iz Atletiko Madrida.

Kao što smo i najavili, Junajted i Arsenal su iskoristili pravo i zatražili dodatno vreme da ozvaniče transfere Radamela Falkaoa i Danija Velbeka.

Da li će u tome uspeti ili će se dogoditi nešto neočekivano?

Letnji prelazni rok i zvanično je završen, ali ostanite sa nama još malo, jer klubovi uvek dobiju da u roku od sat vremena po zvaršetku ozvaniče transfere.

Španski napadač Alvaro Negredo prešao je u Valensiju na pozajmicu do kraja sezone, jer je Mančester siti dobio ponudu koju nije mogao da odbije, prenose britanski mediji.

Trener engleskog prvaka Manuel Pelegrini ne računa na bivšeg igrača Sevilje, pošto u napadu ima Džeka, sve boljeg Jovetića i Aguera.

Brazilski vezista Sandro novi je igrač Kvins Park Rendžersa, koji je Totenhemu za ovaj transfer platio 12,65 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završen prelazni rok: Falkao u Junajtedu, Velbek u Arsenalu, a Šćepović u Seltiku!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014

Poslednji dan letnjeg prelaznog roka obeležila je čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci", koja je okončana tek dva i po sata posle ponoći, kada su svi rokovi bili probijeni, za šta je kriv novi napadač Mančester junajteda Radamel Falkao. Kako je protekao poslednji dan prelaznog roka i ko je koga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.