Uživo: Prvi meč orlova na Mundobasketu, Srbija - Egipat 4:0

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prvi meč "orlova" na Mundobasketu, Srbija - Egipat 4:0

Košarkaška reprezentacija Srbije od 15 časova i 30 minuta igra svoju prvu utakmicu na Mundobasketu u Španiji proti selekcije Egipta, a događaje sa ovog nastupa "orlova", iz minut u minut, možete pratiti na Blicsport.rs.

Prva četvrtina u toku

Srbija je u meč ušla sa startnom postavom Marković, Bogdanović, Kalinić, Birčević, Raduljica, a naspram njih su se našli Badr, El Gamal, Šuša, Ibrahim i Kamal.

"Orlovi" su na Svetsko prvenstvo doputovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle dosta dobrih rezultata na pripremnim utakmica osvojivši turnire u Pou i Beogradu, dok je Italija u nekoj vrsti finala slavila u Trstu. Sliku je malo pokvario poraz od Novog Zelanda, kao i povrede pojedinih reprezentativaca i izbacivanje Micova iz ekipe, ali je Srbija ipak spremna za okršaje u Španiji. Koliko? Prve naznake imaćemo već danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.