Uživo: Minut ćutanja za Marka Ivkovića, Banvit - Partizan 12:10

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Minut ćutanja za Marka Ivkovića, Banvit - Partizan 12:10

Košarkaši Partizana gostuju Banvitu u sedmom kolu E grupe Evrokupa, a duel iz turskog grada Bandirma možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Ovaj meč u centru je pažnje i zbog uzavrele atmosfere usled ubistva navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića, koji je tragično stradao od uboda nožem u leđa uoči evroligaške utakmice između Galatasaraja i crveno-belih prošlog petka.

Pristalice istanbulskog tima nisu izrazile žalost, već su prešli sve granice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zdravog razuma i najavili nova ubistva(!), ali prilikom odlaska ekspredicije Partizana poslata je sasvim drugačija, daleko lepša slika iz Turske - na aerodromu u Istanbulu su dočekani cvećem, a posle treninga u dvorani u kojoj se igra meč, domaćini iz Banvita su ih ugostili voćem i poslasticama.

Takođe, i uoči samog početka utakmice navijači turskog tima uručili su cveće Dušku Vujoševiću i još jednom se potrudili da poprave gorak utisak od prošle nedelje iz Istanbula.

Pre početka, održan je minut ćutanja za ubijenog Marka Ivkovića, a na isti način počeće svi mečevi Evrokupa.

Prva četvrtina: Efikasan početak, Dragićević odličan, Partizan parira trojkama

Trener Partizana Duško Vujošević odlučio se za petorku Tepić, Andrić, Murić, Bogdanović, Milutinov, dok se trener Banvita opredelio da meč počnu Zoran Lukić Roland, Čandan, Mehija, Dragićević, Simons.

Najveće probleme gostima od početka pravio je Vladimir Dragićević, koji je tri puta pogodio iz reketa bez promašaja, kao i dodatno slobodno bacanje, dok je Partizan sa dve trojke Murića i Tepića, uz koš Milutinova za 7:8 u trećem minutu.

Za vrlo efikasan početak pobrinuli su se i Roland trojkom i Mehija sa distance na jednoj strani, a uzvratili su Murić sa penala i Tepić drugom trojkom iz drugog pokušaja za 12:13 sredinom prve deonice.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glas razuma iz Turske - Bravo za košarkaše Banvita! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2014

Da u Turskoj ima mnogo onih koji osuđuju divljaštvo i primitivizam ''navijača'' Galatasaraja posle ubistva Marka Ivkovića, pokazuje i večerašnji primer s početka utakmice između Banvita i Partizana.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.