Uživo: Fudbalska ludnica u toku, poslednji je dan prelaznog roka!

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Fudbalska ludnica u toku, poslednji je dan prelaznog roka!

U Srbiji, Engleskoj, Francuskoj i Španiji će se nadati i strepeti do ponoći po našem, srednjeevropskom vremenu. U Nemačkoj i Portugalu do šest popodne, u Italiji do 23 sata. Poslednji je dan prelaznog roka, čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci". Danas nema okolišanja, danas se kupuje jer sutra neće biti dozvoljeno. Ko ima neku želju, baš sada mora da je ispuni, jer rivali iz sveta fudbala možda požele isto. Pratite sve te želje i njihove realizacije uživo uz Blicsport.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ako dođe Falkao, Negredo će najverovatnije napustiti Siti i biti pozajmljen Valensiji. Sanderlend bi mogao da pozajmi napadača Junajteda Denija Velbeka i to za "skromnih" pet miliona funti za tu jednu sezonu, Džermejn Defo bi iz Toronta mogao da se vrati u Englesku i to u tabor KPR-a, u Liverpulu, bar tako najavljuje trener, verovatnije će biti odlazaka nego dolazaka, Junajted bi mogao da angažuje Matsa Humlesa iz Dortmunda, Premijer liga (samo, koji klub?) čeka napadača Gane i Marseja Andrea Ajeva, Fredi Gvarin bi mogao da ode u Valensiju i tako dalje, i tako dalje...

Ako uzmemo u obzir samo ovaj vikend, ne i prethodne velike transfere (Baloteli i Marković u Liverpulu, Anhel di Marija u Junajtedu, Toni Kros i Hames Rodrigez u Realu, Luis Suarez u Barseloni) jasno je da ima mesta i za "nešto veliko". Jer, ovog vikenda Fernando Tores je prešao iz Liverpula u Milan, na dvogodišnju pozajmicu, Šinđi Kagava se sa Old Traforda vratio u Borusiju Dortmund u kojoj je i briljirao, a Čelsi je platio 10,5 miliona funti KPR-u da Toresa zameni Loikom Remijem.

Šta li nas tek čeka ovog dana?

Toliko dobar igrač, a toliko misterije oko njega. Naravno, ima stranih medija koji "sigurno znaju odgovor" gde će on nastaviti karijeru. Problem je - što mnogi od tih medija - tvrde potpuno suprotno.

Jedni su ubeđeni da ostaje u Monaku. Sumnjamo, previše je konkretnih ponuda stiglo, i to za jednogodišnju pozajmicu. Real je "vodio trku", kako su tvrdili Španci, pa je Falkao demantovao da je potpisao. Englezi su ubeđeni da on stiže u Mančester siti, nešto ranije se spominjao i Arsenal, a u Italiji trljaju ruke jer veruju da će im planetarna zvezda, baš taj kolumbijski napadač, stići u Juventus.

Ovog leta je bilo i još uvek je toliko toga što, zajedno sa vama, pratimo uživo, da smo svakodnevni blog o fudbalskim transferima najpre zamenili desetinama onih u kojima smo pratili Mundijal, a kada su se na to nadovezali i Vimbldon, pa US open, dva šampionata sveta u isto vreme, košarkaško i odbojkaško, bilo je jasno da će fudbalski transferi - ma koliko i vama i nama bili dragi - morati da ustuknu pred drugim stvarima. Ne baš skroz, i svakako samo ovog leta, zbog svega navedenog.

Ali, nećemo u ovom danu, na ovom mestu, toliko detaljno pričamo o onome što nije fudbalska pijaca. Ovo je njena priča. A ovo je naš stari dobri blog uživo posvećen fudbalskim transferima.

I, upravo smo - krenuli!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo, poslednji dan prelaznog roka: Šćepović odustao od Seltika!

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

U Srbiji, Engleskoj, Francuskoj i Španiji će se nadati i strepeti do ponoći po našem, srednjeevropskom vremenu. U Nemačkoj i Portugalu do šest popodne, u Italiji do 23 sata. Poslednji je dan prelaznog roka, čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci". Danas nema okolišanja, danas se kupuje jer sutra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.