Uživo, Dijamantska liga: Ivana prva posle četiri serije, ima dva najbolja rezultata!

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, Dijamantska liga: Ivana prva posle četiri serije, ima dva najbolja rezultata!

Ivana Španović nije imala mnogo vremena za odmor posle svetske bronze, pošto učestvuje na mitingu Dijamantske lige u Cirihu, a nastup u skoku u dalj možete pratiti uz Blicsport.

Posle trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Pekingu, novi izazov bilo je finale Dijamantske lige, na četvrtom mitingu na kom je Ivana učestvovala u Dijamantskoj trci.

Pobedu je ostvarila u Monaku sa 6.87,  a nedostižna prvom mestu je Tijana Bartoleta sa 16 poena, Kristable Neti je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osam pre ovog nadmetanja, Šara Proktor sedam, a Darja Klišina i Ivana Španović po četiri. U prve dve serije, Ivana je prestupila, najbolji skok imala je Bartoleta (6.67), pratila ju je Proktor (6.40), zatim Rumunka Alina Rotaru (6.36). Onda je u trećoj seriji Španovićeva bila najbolja sa 6.93, čime je preuzela prvo mesto. Štaviše, u četvrtoj je ostvarila i drugi najbolji rezultat na takmičenju, sa 6.90.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo, Dijamantska liga: Ivana prva posle šest serija, ima dva najbolja rezultata!

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Ivana Španović nije imala mnogo vremena za odmor posle svetske bronze, pošto učestvuje na mitingu Dijamantske lige u Cirihu, a nastup u skoku u dalj možete pratiti uz Blicsport...Posle trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Pekingu, novi izazov bilo je finale Dijamantske lige, na četvrtom mitingu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.