Utorak, 15 časova - nova promocija u Zvezdi!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utorak, 15 časova - nova promocija u Zvezdi!

Na Stadionu "Rajko Mitić" biće predstavljeno poslednje u nizu pojačanja. Evo i o kome je reč.

Iz FK Crvena zvezda sigao je novi poziv za promociju.

Utorak u 15 časova, Medija centar na Stadionu "Rajko Mitić".

U pozivu se to ne saopštava, ali zapravo će šampion Srbije navijačima predstaviti veliko pojačanje na poziciji desnog krila, ili centralnog napadača, Džona Ruiza (22) iz Kostarike.

Brzonogi fudbaler, kojem je nedavno istekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugovor sa Lilom, i koji se kao igrač tog francuskog kluba naigrao na pozajmicama u Muskronu, Ostendeu i Dnjepru, trebalo bi odmah posle potpisivanja ugovora i slikanja da produži za Sloveniju, gde je danas otputovala ekipa pod vođstvom trenera Miodraga Božovića.

S obzirom na to da je Zvezda u pregovore sa Gelorom Kangom ušla pre nego s Ruizom, očekivalo se da će i tim redom ići promocije, no na Kangu se i dalje čeka u Ljutice Bogdana.

Do kada? Videćemo...

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.