Uspešan start Ekonomca B u Kupu regiona zapadne Srbije

Izvor: KGsport.info, 23.Okt.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Ekonomca B u Kupu regiona zapadne Srbije

Drugi tim Ekonomca uspešno je krenuo u odbranu trofeja Kupa regiona zapadne Srbije, pošto je sa 3:2 (2:1) savladao prvoligaša Fontanu, u prvom kolu ovogodišnjeg takmičenja.
Iako je tim iz Čačka važio za favorita, mladi tim Ekonomca B je pružio svoj maksimum i zasluženo trijumfovao na kraju. Mrežu Čačana načeo je Pavlović u 13. minutu. Minut kasnije prednost domaćina duplirao je Đorđe Trajković, da bi gosti pet sekundi pre kraja poluvremena, pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Markovića, uspeli da smanje rezultat, pa se na odmor otišlo rezultatom 2:1 u korist Ekonomca B.
Nastavak meča doneo je po gol na obe strane. Dušan Rakić je bio strelac za domaće, dok je poraz gostiju ublažio dvostruki strelac Marković, minut pre kraja meča.
Vremena za predah nema. Već sutra igrače Ekonomca B očekuje gostovanje u Užicu istoimenoj ekipi, na stratu Druge futsal lige Zapad.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.