Univerzalac Mihailo Ristić: Rekli su mi da mogu da budem vrhunski levi bek

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Univerzalac Mihailo Ristić: Rekli su mi da mogu da budem vrhunski levi bek

Ofanzivni vezni, zadnji vezni, po krilu, a sada i pozadi

Vezni red je pretrpan, a Mihailu Ristiću je najbitnije da igra. Kad može u sredini, ali kad je tamo sve popunjeno više nema problema ni sa selidbom u poslednju liniju, iako se isprva teško mirio sa ulogom levog beka.

Međutim, stručni štab i ljudi iz kluba uspeli su da ga ubede da ne odbacuje urođeni talenat. I Ristić je shvatio lekciju.

"Ne biram. Priča oko moje prekomande >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na poziciju levog beka se rastegla. Imam osećaj da dobro igram na tom mestu. Gde sam bolji, ne znam. Kompleksna tema", počeo je Ristić razgovor za današnje izdanje Sportskog žurnala.

"Kad su mi rekli da budem vrhunski levi bek i da bi to trebalo da igram, bio sam šokiran. Sada sam miran".

Luis Ibanjez, dakle, može da se opusti. Sada ima zamenu, a Ristić ima još jednog mentora.

"Ibanjeg je dobar i iskusan igrač, može da se nauči od njega. Ako bude nedostataka u mojoj igri,  tražiću od njega savet", odgovara Ristić na pitanje izveštača Sportskog žurnala sa priprema na Kipru.

I u antrfileu jedan zanimljiv detalj. Da li Mihailo sebe vidi u Zvezdi u naredne dve godine, iako mu ugovor ističe 2017?

"Zašto da ne?! Što ne znači da će tako i da bude. Otiću ću kad bude vreme, ne žurim".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.