Uništena Mesijeva statua u Buenos Ajresu

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2017, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništena Mesijeva statua u Buenos Ajresu

Statua fudbalera Barselone i argentinskog reprezentativca Lionela Mesija postavljena u junu u Buenos Ajresu potpuno je uništena.

Sa skulpture su odsečeni glava, ruke i gornji deo tela, potvrđeno je iz Ministarstva kulture.

Statua je postavljena krajem juna, nekoliko dana posle poraza "gaučosa" od Čilea u finalu Kupa Amerike u SAD, a Argentinci su ovim gestom želeli Mesija da "nateraju" da promeni odluku o povlačenju iz nacionaolnog tima.

The statue of >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Lionel Messi in Buenos Aires has somehow been cut in half by vandals pic.twitter.com/JFVIWhEeYO

Prema vestima iz Argentine već je počela popravka skulpture petostrukog osvajača "Zlatne lopte".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FOTO: Uništena statua Mesija u Buenos Ajresu

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2017

Statua fudbalera Barselone i argentinskog reprezentativca Lionela Mesija postavljena u junu u Buenos Ajresu potpuno je uništena...Sa skulpture su odsečeni glava, ruke i gornji deo tela, potvrđeno je iz Ministarstva kulture...Statua je postavljena krajem juna, nekoliko dana posle poraza "gaučosa"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.