Unikaha na krilima Nedovića umalo do brejka u Valensiji, Real dobio na “ludilo“ (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikaha na krilima Nedovića umalo do brejka u Valensiji, Real dobio na “ludilo“ (VIDEO)

Nedović je utakmicu završio sa 21 poenom, dok je Marković imao 13 poena i po tri asistencije i skoka

Košarkaši Unikahe iz Malage bili su večeras na korak od brejka u Valensiji u prvom meču četvrtfinala plej-ofa španske ACB lige, ali je domaćin na kraju ipak slavio sa 79:74.

Srpski tandem iz Unikahe, Nemanja Nedović-Stefan Marković odigrao je odličnu utakmicu, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

Košarkaši Valensije su u poslednjem minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pogocima Džona Šurne i Džastina Hamiltona osigurali veoma važan trijumf i sada im je potreban još jedan za plasman u polufinale plej-ofa.

Nedović je utakmicu završio sa 21 poenom, dok je Marković imao 13 poena i po tri asistencije i skoka. U pobedničkoj ekipi Šurna je ubacio 16 poena, Fernando San Emeterio 13, dok je Vladimir Lučić dodao dva poena.

Sjajnu utakmicu, veoma dramatičnu odigrali su u Madridu košarkaši Reala i Mursije, a na kraju je slavio kraljevski klub sa 107:103 i poveo sa 1:0 u seriji.

Prštalo je sa svih strana, a na kraju je sve rešeno u penal završnici pogocima Treja Tompkinsa i Jonasa Macijulisa.

Serhio Ljulj je sa 26 poena bio najefikasniji kod Reala, a četiri manje ubacio je Serhio Rodrigez. Odličan je bio i Džejsi Kerol sa 20 poena, a Gustavo Ajon dodao je još 15 poena.

Hoze Antelo je sa 27 poena bio najbolji u gostujućoj ekipi, a sjajno mu je pomagao Faku Kampaco sa 25 poena.

Pura magia de @SergioRodriguez... ¡Vaya asistencia! #PlayoffLigaEndesa https://t.co/DcKW6etmF4

¡No podía faltar la fantasía de @SergioRodriguez! Mágica jugada del canario #PlayoffLigaEndesa https://t.co/rpjY4np9u1

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACB - Unikaha poražena, Nedović 'eksplodirao'!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 00:13

Košarkaši Valensije savladali su Unikahu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici plej-ofa španske ACB lige, a srpski internacionalac Nemanja Nedović blistao je u dresu kluba iz Malage. Pobede su još ostvarili Laboral Kuća i Real Madrid...Jučerašnjim duelom Barselone i Fuenlabrade (99:65) zvanično je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.