Uličar: Fudbaler Zvezde pretio novinaru

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uličar: Fudbaler Zvezde pretio novinaru

Fudbaler crveno-belih Aleksandar Kovačević izrekao brojne uličarske uvrede na račun izveštača Mozzart Sporta

Pretio novinaru: Aleksandar Kovačević

 

 

Nezadovoljan tekstom koji je objavljen na portalu Mozzart Sport i uz koji se nalazi fotografija na kojoj se vidi kako sa zemlje vuče rukom Petra Grbića iz Partizana za nogu (potez kojem se u direktnom prenosu smejala cela Srbija), fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević danas je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da mu ni ponašanje van terena nije mnogo bolje izrekavši brojne uvrede na račun novinara Mozzart Sporta Darjana Nedeljkovića.

 

Kovačević je pre treninga crveno-belih, dok je novinar obavljao svoj zadatak izveštavanja, prišao Nedeljkoviću, pomenuo "sporni" tekst, i zapretio:

"Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!"

 

Na odgovor da ne može da tako razgovara s novinarom, koji je pritom stariji od njega, Kovačević je nastavio da vređa u uličarskom maniru:

"Je*em ti mater, jajaro!"

 

Verovatno bi Kovačević pokazao još više iz svog „rečnika” da nije naišao portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski, koji je bio prinuđen da ga odvuče na drugu stranu...

 

„Aleksandar Kovačević ozbiljno je prekršio klupsku disciplinu, o čemu su već obavešteni nadležni u klubu, kao i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović. To nije manir Crvene zvezde i u ime kluba se izvinjavam Darjanu Nedeljkoviću i redakciji Mozzart Sporta”, izjavio je Nikolovski.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.