Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulagati u privredu i dovesti investitore

BANJALUKA - U Mjesnoj zajednici Kočićev Vijenac u Banjaluci večeras je održana predizborna tribina Socijalističke partije /SP/ na kojoj su predstavljeni kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Radenko Đurica rekao je da je akcenat ove partije na ulaganju u privredu, naročito u poljoprivredu i dovođenje investitora u Republiku Srpsku.

"Zalagaćemo se za kvalitetniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sistem obrazovanja s ciljem da se poboljša život građana Republike Srpske", istakao je Đurica.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Nevenka Vučković izjavila je novinarima da će se kao poslanik, ako bude izabrana, zalagati za sadržajniji život građana Republike Srpske, a naročito mladih.

"Naša stranka zalagaće se bolji život građana, ekonomski prosperitet Republike Srpske, a naročito mladih, koji ne treba da idu iz Srpske jer ona ima svoje resurse", naglasila je Vučkovićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.