Ukoliko ne osvoji titulu, Zvezda će nikad ranije krenuti u evropske kvalifikacije!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko ne osvoji titulu, Zvezda će nikad ranije krenuti u evropske kvalifikacije!

Crvenu zvezdu samo matematička teorija drži u trci za titulu prvaka Srbije s obzirom na to da je Partizanu dovoljan bod na domaćem terenu u nedelju.

Ukoliko crno-beli ne izgube od Lučana u Humskoj, igraće na leto kvalifikacije za Ligu šampiona. To automatski znači da će Zvezda u kvalifikacije za Ligu Evrope.

I nikad ranije će krenuti putešestvije u kvalifikacijama.

Kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je kolega iz Sportskog žurnala dobro uočio, crveno-beli će na teren morati 29. juna. Samo mesec dana nakon završetka sezone i finalnog meča Kupa.

Foto: Marko Todorović

Zvezda će sigurno biti nosilac na početku, što znači da bi i sa aktuelnim sastavom mogla krene u pohod ka grupnoj fazi. Mada, pitanje je ko će ostati u klubu. Većina je na izlaznim vratima...

S pravom su navijači najtrofejnijeg srpskog kluba u strahu da se ne ponovi Kairat (2. jul) kada je aktuelno rukovodstvo takođe odlučilo da prva dva kola igra bez pojačanja.

Zvezdu početkom juna očekuju i turbulencije u klubu, jer se uveliko šuška da će doći do promene strukture u klubu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VEST KOJU SU GROBARI ČEKALI: Veliko pojačanje pred finale Kupa?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017

Oporavak veziste traje duže nego što je prvobitno očekivano, ali je uspeo da uhvati ritam i ako bude spreman igraće poslednji ‘večiti derbi’ ove sezone.. . Preostala su jos dva meča do kraja sezone, a za Partizan je bitan prvi korak u nedelju da osvoji 27. titulu i potreban im je jedan bod...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.