Uhapšen dok čeka poziv Barselone!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen dok čeka poziv Barselone!

O njemu se ovih dana najviše spekuliše u vezi sa Kataloncima, nije sebi baš učinio uslugu...

Iskreno, kada je Serž Orije u pitanju ne čudi.

Sjajan igrač, ali van terena je veliki problem, bio je kažnjavan i suspendovan već ove sezone, no, nije se ništa promenilo.

Momak iz Obale Slonovače je udaljen iz tima kada je vređao u jednom intervjuu trenera Blana i Zlatana Ibrahimovića, čak aludirao na njihovu seksualnost, veruje se da je bio pijan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Izvinio se i vratio u tim, Blan mu veruje više nego De Vilu, pa je Orije rehabilitovan u finišu sezone.

Kada je otkriveno da je Dani Alveš na pragu odlaska u Juventus, mediji su kandidovali Orijea za mesto desnog beka u Barseloni. Navodno, Luis Enrike smatra da je Afrikanac pravo rešenje.

Ipak, ono što se noćas dogodilo u Parizu pokazuje da se Orije ne menja. Na odmoru je posle sezone, bio je izgleda "pod gasom", obezbeđenje jednog lokala je pozvalo policiju, nakon što su ga izbacili.

Orije se sukobio sa snagama reda, napao policajca pa je uhapšen i još uvek je u stanici.

Vest nije iznenadila nikoga, sve se dogodilo jutros oko 6 časova, a izgleda da će ovo biti kap koja će preliti čašu, PSŽ će prodati problematičnog momka.

Samo, veliko je pitanje hoće li Barsa posle svega o njemu razmišljati, u pitanju je preveliki rizik je je fudbaler iz Obale Slonovače nepredvidiv.

Inače, Orije je i prošle godine bio suspendovan u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto je na Fejsbuk stranici na najgori način vređao sudiju Bjorna Kajpersa koji je isključio Zlatana Ibrahimovića u duelu sa Čelsijem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.