Ugovor sa Advokatom do kraja Evropskog prvenstva

Izvor: Beta, 22.Jul.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovor sa Advokatom do kraja Evropskog prvenstva

BEOGRAD, 22. jula 2014. (Beta) - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je u utorak da očekuje da će ugovor s novim selektorom Dikom Advokatom biti potpisan u naredna "tri-četiri" dana.

"Postigli smo dogovor sa Advokatom posle pregovora. Ugovor još nije potpisan, a očekujem da ćemo u naredna tri-četiri dana obaviti proceduru za imenovanje novog selektora", rekao je Karadžić agenciji Beta.

Mediji su već neko vreme nagadjali da će Dik Advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << postati novi selektor Srbije, umesto vršioca dužnosti Ljubinka Drulovića. Holandski trener je medijima u svojoj zemlji to potvrdio.

Advokat bi Srbiju trebalo da vodi kroz kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016, koje počinju u septembru.

"Ugovor će važiti do kraja Evropskog prvenstva. Naravno, ako se plasiramo, biće automatski produžen", rekao je Karadžić.

Za sada se ne zna koju funkciju će preuzeti Drulović, ali FSS očekuje da ostane u organizaciji. "Drulović je član naše organizacije. Ako se sve ovo završi i ispuni, kao što očekujemo, sešćemo i razgovaraćemo narednih dana sa njim o njegovom statusu", rekao je Karadžić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.