Udovičić: Ivana je ponos Srbije

Izvor: B92, 14.Avg.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Ivana je ponos Srbije

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Ivani Španović osvajanje srebrne medalje u skoku u dalj na prvenstvu Evrope u Cirihu.

"Ovaj uspeh je još jedan dokaz da je sistemska podrška države individualnom sportu pravo opredeljenje koje donosi rezultate. Nakon svetske, usledila je i evropska medalja. Ivanini kontinuirani rezultati su ponos Srbije i inspiracija za nove generacije mladih atletičara da vredno radi na sebi", navodi se u čestitki.

Udovičić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iskoristio priliku da i ostalim reprezentativcima Srbije poželi dobre rezultate na kontinentalnom prvenstvu u Cirihu.

"Atletika se, zahvaljujući Ivani i njenim kolegama iz reprezentacije, vraća na mesto najpopularnijeg sporta u Srbiji".

Španovićeva je večeras osvojila srebrnu medalju skokom od 6,81 metara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Nikolić čestitao Ivani: Samo hrabro, srce ne može ništa da pokoleba!

Izvor: Blic, 14.Avg.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je srpskoj atletičarki Ivani Španović osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu..."Draga Ivana, Samo hrabro srce ništa ne može da pokoleba. Srbija je ponosna na tebe“", poručio je Nikolić, koju prenosi predsednikova služba za saradnju...

Nastavak na Blic...

Udovičić čestitao medalju Jelači

Izvor: Akter, 14.Avg.2014

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Tatjani Jelači osvajanje srebrne medalje u bacanju koplja na prvenstvu Evrope u Cirihu..”Druga medalja za srpsku reprezetnaciju na Evropskom prvenstvu u atletici najbolji je dokaz da sistemska podrška baznim sportovima donosi velike rezultate....

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.