Ubio se skokom u Neretvu?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se skokom u Neretvu?

MOSTAR - Mustafa Mujo B. jutros je oko 8.45 sati, najvjerovatnije, počinio samoubistvo skočivši sa stijene u Neretvu u neposrednoj blizini mosta Hasana Brkića u Mostaru.

Građani koji su ispred prostorija Udruženja "Sinovi Mahale" svjedočili ovom događaju, odmah su se spustili do obale Neretve, međutim, njegovo tijelo su, kako su rekli, nakon skoka, dvaput vidjeli na površini rijeke ispod Mosta.

''Vjerovatno ga je voda opet povukla prema dnu, a mi smo odmah pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policiju'', rekao nam je jedan od očevidaca, javio je Avaz.

Policija na licu mjesta, gdje je nesretni čovjek starosti oko 65 godina ostavio i svoje lične stvari, obavlja uviđaj, a na teren su pozvane i ekipe službi spašavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.