UŽIVO sa Sent Džejms Parka!

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Nov.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO sa Sent Džejms Parka!

Ekipe Njukasl Junajteda i Liverpula otvaraju 10.kolo Premijer lige Engleske. Utakmica se igra na Sent Džejms Parku i prvo poluvreme završeno je bez golova.

Brendan Rodžers nije u tim uvrstio Lazara Markovića, koga nema ni na klupi. Kod domaćeg tima Alen Perdju je morao već u prvom delu da izvrši izmenu nakon povrede Gabrijela Obertana koga je zamenio mladi Arons.

Najbolje prilike za oba tima bile su nakon kornera, prvo za Liverpul kada je Škrtel glavom šutirao pored gola a potom i za Njukasl kada je Glen Džonson sa gol linije ispucao loptu.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njukasl preko Liverpula do treće pobede u nizu (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2014

"Redsi" poraženi na "Sent Džejms Parku" na premijeri 10. kola Premijer lige, junak trijumfa "Svraka" je Ajoze Perez, momak čiji je gol doneo ceo plen Pardjuovoj četi i prošlog vikenda na "Vajt Hart Lejnu".

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.