Meč u Novom Pazaru ipak bez delija, policija zaustavlja sve koji nemaju kartu

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč u Novom Pazaru ipak bez "delija", policija zaustavlja sve koji nemaju kartu

Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Superlige u Novom Pazaru, odlučeno je na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova.

Portparol Novopazaraca Redžep Korać rekao je da je Crvenoj zvezdi ponuđeno 400 ulaznica i zatraženo da organizovano dovedu svoje navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na utakmicu.

"Zvezda nije prihvatila tu ponudu, pa je postojala mogućnost i da njihovi navijači dođu u organizaciji fan kluba, međutim i to je otpalo. Nakon toga, doneta je konačna odluka da bi neorganizovan dolazak navijača crveno-belih bio nebezbedan, tako da navijača Zvezde neće biti na utakmici u četvrtak", rekao je Korać.

On je dodao i da će policija rigorozno kontrolisati prilaze Novom Pazaru i samom Gradskom stadionu kojem će moći da priđu samo oni koji imaju ulazniču za meč.

"Kapacitet Gradskog stadiona će, zbog nedolaska zvezdinih navijača, najverovatnije biti proširen. Ulaznice za sektor namenjen gostujućim pristalicama neće biti puštene u prodaju, ali hoće za deo istočne tribine koji je služio kao tampon zona između dve grupe navijača", rekao je Korać.

Načelnik Odeljenja policije u Novom Pazara Saša Gemaljević rekao je radiju Sto plus da su organi reda preduzeli sve mere kako bi utakmica protekla bez incidenata i da nemaju nikakva saznanja da bi do njih moglo da dođe.

"Obavešteni smo i da navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici, ali i pored toga mi radimo svoj posao i nama je svejedno da li će doći gostujući navijači ili ne. Preduzećemo sve mere da se svi na Gradskom stadionu osećaju potpuno bezbedno", rekao je Gemaljević.

On je istakao i da kako vreme odmiče na utakmicama Novog Pazara ima sve manje i manje incidenata.

"Bilo je dosta utakmica visokog rizika u Novom Pazaru, ali zahvaljujući naporima policije i organizatora nismo imali većih problema tokom ove sezone i čini mi se da sve ide u dobrom smeru", izjavio je Gemaljević.

Utakmica 24. kola Jelen Superlige izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 časova na Gradskom stadionu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez navijača Zvezde, rigorozna kontrola u Novom Pazaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2014

Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Super lige Srbije u Novom Pazaru, odlučeno je danas na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.