UŽIVO: Orlovima poništen gol! Prvo koškanje, Albanija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: "Orlovima" poništen gol! Prvo koškanje, Albanija - Srbija 0:0

Fudbaleri Srbije gostuju reprezentaciji Albanije na stadionu u Elbasanu od 20.45 u kvalifikacijama za EURO2016. Sva fudbalska dešavanja možete pratiti u ovom, posebnom Blicsportovom blogu uživo, posvećenom samom meču. Posle prvog poluvremena golova nije bilo.

Albanci su u 51. minutu imali prodor po levoj strani odakle je Lenjani šutirao oštro po zemlji pored Tomovića, ali je Stojković bio na pravom mestu da uhvati loptu.

U 47. minutu dobar napad naših - Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pronašao Ljajića koji je usporio akciju, ali se lopta odbila do veziste Olimpijakosa koji je snažno šutirao iz prve sa distance malo iznad prečke.

Selektor Albanije De Bjazi odlučio se da u pauzi napravi prvu izmenu i umesto Ljilje uveo je Kačea.

PRVI SA CENTRA U DRUGOM POLUVREMENU KRENULI SU FUDBALERI ALBANIJE.

"Bili smo dominantni, samo da malo brže ide lopta. Da se ne zavlačimo po strani, možemo mnogo problema da im naparvimo. Već je trebalo da bude 0:2 ili 0:3 za nas. Albanci nisu imali nijednu šansu, udarac glavom je bio skroz bezopasan.

Naši prodori preko Tadića mogli su da rezultiraju pogocima, žao mi je što nema gola, jer bi to doneli mir našoj reprezentaciji. Bili bismo još opasniji po Albance, možemo da im nanesemo težak poraz", rekao je Marko Pantelić, bivši napadač nacionalnog tima, gostujući u studiju RTS.

Blicsport.rs vas pita, da li je Srbiji opravdano poništen gol ili ne?

Kako je malo nedostajalo da Srbija povede u Albaniji, mreža se zatresla, ali je sudija Ricoli poništio pogodak našim igračima u 36. minutu!

Ljajić je dodao Tadiću koji je izdržao duel sa Canom, ušao u kazneni prostor i pronašao Ljajića a on je prosledio loptu u mrežu! Međutim, u tim trenucima je Zoran Tošić nesmotreno naleteo na golmana Berišu, sprečio ga da interveniš i napravio faul, zbog čega je gol poništen.

Samim tim došlo je i do prvih varnica na terenu, u centru pažnje bio je Aleksandar Mitrović, ali se sve završilo samo na koškanju.

Kako se bliži kraj prvog poluvremena, tako je i atmosfera na tribinama sve mirnija - nema više onako glasno podršku albanskim fudbalerima, čemu su doprineli i naši igrači.

Čekali su Albanci kontru i dočekali su je posle naše greške u 34. minutu, lopta se odbila do Ljilje, a on je sa distance šutirao visoko preko gola.

Za ovaj prekršaj nad Aleksandrom Mitrovićem, kapiten albanske selekcije Lorik Cana dobio je žuti karton.

Cana ndal Mitrovicin, kurse Xhaka i bërtet deri sa serbi ishte në tokë. Kapiteni ndëshkohet me karton të verdh.LIVE> http://goo.gl/cxNFDZ Posted by Telegrafi Sport on Thursday, October 8, 2015

Ništa značajnije nije se dogodilo u prvih pola sata na stadionu u Elbasanu, naši fudbaleri deluju bolje na terenu, tehnički i taktički potkovaniji, ali se Albanci odlično brane i čekaju svoju šansu.

UEFA je zabranila velike zastave, oduzimala kosovska obeležja, ali su albanski navijali uspeli da razviju svoju nešto veću zastavu.

Ni posle prvih 25 minutan nije bilo promene rezultata.

Zapretili su naši fudbaleri sredinom prvog poluvremena kada je Ljajić šutirao sa distance i izborio se za korner.

Usledila je dobra akcija "orlova" i snažan udarac kapitena Ivanovića iz kaznenog prostora ali preko prečke u 23. minutu! Ostaje 0:0.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽIVO: "Orlovima" poništen gol! Zvižduci za Sulejmanija, Albanija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 08.Okt.2015

Fudbaleri Srbije gostuju reprezentaciji Albanije na stadionu u Elbasanu od 20.45 u kvalifikacijama za EURO2016. Sva fudbalska dešavanja možete pratiti u ovom, posebnom Blicsportovom blogu uživo, posvećenom samom meču. Posle prvog poluvremena golova nije bilo...Selektor Srbije Radovan Ćurčić je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.