UŽIVO: Milan - Juventus 0:0 (48. minut) Stativa i Abijati čuvaju rosonere

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Milan - Juventus 0:0 (48. minut) Stativa i Abijati čuvaju "rosonere"

Veliki derbi Serije A igra se u Milanu gde "rosoneri" dočekuju Juventus. Na klupi italijanskog šampiona sedi Masimilijano Alegri koji je pre tri godine sa ekipom iz "grada mode" bio prvak Italije, dok će "rosonere" sa klupe da predvodi legendarni fudbaler Filipo Inzagi koji je svojevremeno nosio dres oba kluba. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja sa najvećeg italijanskog derbija.

Fernando Ljorente i Karlos Tevez uspešniji od Najdžela De Jonga
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Ova dva velikana su neporažena posle dva odigrana kola Serije A. U domaćoj ekipi očekuje se debi Fernanda Toresa. Milan je postigao osam pogodaka u dve utakmice, a Juventus još nije primio gol. Stadion "San Siro" je rasprodat.

 

46. minut - Počeo je drugi deo utakmice. Nije bilo promena u sastavima ekipa.

45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.

41. minut - Žeremi Menez je ukrao loptu i vodio je 40 metara, prošao kroz odbranu i opalio s ruba šesnaesterca. Lopta je išla pod prečku, ali je Bufon sjajno zaustavio.

38. minut - Najbolja prilika za Juve. Klaudio Markizio nije imao čuvara i okušao je levicu sa 20 metara, međutim, stativa je spasila Milan.

36. minut - Nastavlja se inicijativa gostiju. Bonući je šutirao glavom posle centaršuta Pereire, a lopta je otišla malo iznad prečke. Martin Kaseres je napustio teren zbog povrede, u igri je Anđelo Ogbona.

34. minut - Još jednom je Abijati na visini zadtka. Ljorente je odlično ostavio loptu Pereiri, koji je pokušao sa 17 metara, međutim, golman Milana je skrenuo loptu u korner.

31. minut - Revanširao se Bufonu Abijati na drugoj strani. Čuvar mreže domaćih "skinuo" je zicer Fernandu Ljorenteu, koji je dobio loptu u prazan prostor.

27. minut - Bufon je spasao Juve. Odlično je odbranio pokušaj Honde glavom prema desnoj stativi, posle dodavanja sa strane.

20. minut - Posle 20 minuta utakmice posed lopte je ubedljivo na strani gostiju iz Torina (64-36).

15. minut - Juventus gospodari terenom u dosadašnjem toku meča, prvenstveno zbog preciznih pasove, od noge do noge.

10. minut - Zapata je napravio nesmotren prekršaj na 25 metara od gola Milana, ali centaršut Teveza nije bio upotrebljiv.

7. minut - Odlična prilika na drugoj strani. Roberto Pereira je napravio odličnu solo akciju, pokušao da sa 20 metara plasira loptu iza Abijatija, međutim, bio je neprecizan.

5. minut - Prva šansa za Milan. Zapata je pokušao glavom, ali je Bufon siguran.

2. minut - Keisuke Honda je napravio prekršaj na 30 metara od gola Abijatija i omogućio rivalu slobodan udarac. Tevez je pogodio živi zid i Juventus je došao do prvog kornera. Nije bilo opasnosti po gol domaćina.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA:

MILAN: Abijati, Abate, Rami, Zapata, Dešiljio, De Jong, Poli, Muntari, Menez, El Šaravi, Honda.

JUVENTUS: Bufon, Kaseres, Bonući, Kjelini, Lihtštajner, Asamoa, Pereira, Pogba, Markizio, Ljorente, Tevez.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.