UŽIVO: Mađarska - Belgija (21.00)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Mađarska - Belgija (21.00)

Veliki broj iznenađujućih rezultata u grupnoj fazi takmičenja doveo je do toga da u jedna polovina “kostura” daleko teža od one druge. Sreću da završe u lakšem delu žreba imale su selekcije Mađarske i Belgije koje igraju međusobno u osmini finala.

Naše komšije sa Severa su jedno od najprijatnijih iznenađenja turnira. Igraju srčano i bez respekta prema timovima koji su na papiru bolji od njih, poput Portugalije. Belgijanci imaju odličan primer pred sobom i sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da se neće opustiti već da će njihov kvalitet na kraju presuditi.

Pobednik ovog duela u četvrtfinalu će igrati protiv selekcije Velsa, koja je u subotu autogolom savladala reprezentaciju Severne Irske sa 1:0.

Sastavi timova:

MAĐARSKA (4-2-3-1): Kiralji - Kadar, Guzmić, Juhaš, Lang - Nađi, Gera - Lovrenčić, Pinter, Džudžak - Salai

BELGIJA (4-3-3): Kurtoa - Menije, Alderverld, Vermalen, Vertongen - Najngolan, De Brujne, Vitsel - Mertens, Lukaku, Azar

The @BelRedDevils XI to face #HUN#EURO2016 https://t.co/Z7Oq3K7hDo pic.twitter.com/XYBB6WVEpp

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Mađarska - Belgija 0:0

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016

Veliki broj iznenađujućih rezultata u grupnoj fazi takmičenja doveo je do toga da u jedna polovina “kostura” daleko teža od one druge. Sreću da završe u lakšem delu žreba imale su selekcije Mađarske i Belgije koje igraju međusobno u osmini finala...Naše komšije sa Severa su jedno od najprijatnijih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.