SVE JE BILO REŠENO U 6. MINUTU: Voša ostvarila povoljan rezultat, ali ima razloga da strepi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE BILO REŠENO U 6. MINUTU: Voša ostvarila povoljan rezultat, ali ima razloga da strepi (VIDEO)

Evropsko putešestvije za ovu sezonu fudbaleri Vojvodine započeli su remijem u Crnoj Gori, pošto su u Petrovcu odigrali samo 1:1 protiv Bokelja.

FK BOKELJ - FK VOJVODINA 1:1

(Đenić 5 - Meleg 6)

Bokelj: Mijatović, Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović, Tomić (Kotorac 64), Zlatičanin, Macanović, Vučinić (Maraš 11), Pepić (Pajović 75), Đenić.

Vojvodina: M. Kordić, Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić, Jovančić (Paločević >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 59), N. Kovačević (Mićić 59), Malbašić, Meleg, Babić (Ašćerić 70), Trujić.

Foto: Zoran Redžić

Četvrtoplasirani tim Crne Gore je Novosađanje dočekao u Petrovcu, jer njihov stadion ne ispunjava UEFA standarde, i poveli su na svom evropskom debiju već u 5. minutu preko Đenića.

Već u narednom napadu viđen je najlepši momenat na utakmici kada je Dejan Meleg lobovao domaćeg golmana sa oko 20 metara i psotavio konačan rezultat.



Bio je ovo prvi susret srpskog i crnogorskog tima nakon raspada zajednice Srbije i Crne Gore.

Pakleni uslovi dočekali su Lale u Petrovcu, jer je u vreme trajanja utakmice bilo skoro 40 stepeni. Elem, tako ej domaći tim tražio uz izgovor da nemaju novac za struju i reflektore.

Foto: Zoran Redžić

Oko 1.500, većinom domaćih, navijača bilo je na stadionu ''Pod malim brdom'' i malo ko je verovao da će na kraju ostati rezultat iz onog 6. minuta. A nije da nije bilo prilika.

Golovi su mogli da padnu na obe strane.Bokelj je opasno pripretio u 11. i 60. minutu kada je Kordić na liniji zaustavio šut Mladenovića glavom.

Vojvodina je svoju najbolju priliku imala u 41. minutu kada je Babić sa pet metara prebacio gol Bokleja. Prethodno je Miletić odlično probio po desnoj strani.

U 83. minutu Dejan Meleg je isprobao šut sa 30 metara i pogodio je prečku. Iako nisu pobedili, u redovima Voše mogu da budu zadovoljni rezultatom pred revanš za sedam dana.

Vredi pomenuti i to da je trener Novosađanja Nenad Lalatović, kao i Bokelj, debitovao na evrosceni i to na dan kada je pre dve sezone potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Portugalija je u polufinalu: Kvarežma i Rui Patrisio junaci penal serije, Ronaldo će i dalje sanjati onaj promašaj (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016

Dva gola u prvom poluvremenu, neverovatan promašaj Kristijana Ronalda u 85. minutu, dosadni produžeci i penal drama - imamo prvog polufinalistu Evropskog prvenstva...To je selekcija Portugalije koja je bila smirenija sa bele tačke i sada u slavljeničkoj atmosferi čekaju boljeg iz duela Vels - Belgija...Regularni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.