UŽIVO: Barselona - Bajern (20.45)! Katalonski šmek ili nemačka disciplina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Barselona - Bajern (20.45)! Katalonski šmek ili nemačka disciplina

Na "Nou kampu" se večeras sudaraju dve vojske, dve filozofje, dva stila. Mesto u Berlinu ima samo za jedan tim. Mnogi ovaj meč gledaju kao na finale pre finala. Na noge Barseloni stiže Bajern, predvođen nekadašnjim trofejnim trenerom Katalaonaca Pepom Gvardiolom. Ostanite uz portal VESTIONLINE i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Barselone.

Bajern je desetkovan povredama. Neće biti uzdanica tima Arjana Robena i Franka Riberija, ali Pep sigurno sprema neko iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bivšem klubu. U špicu Bavaraca će biti usamljen Robert Levandovski, dok je Mario Gece ostao na klupi.

BARSELONA: Ter Štegen, Alveš, Pike, Maskerano, Alba, Buksets, Rakitić, Inijesta, Mesi, Suarez, Nejmar.

BAJERN: Nojer, Rafinja, Benatija, Boateng, Bernat, Alonso, Lam, Švajnštajger, Alkantara, Miler, Levandovski.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.