URNEBESNO Ovako se zabavljaju fudbaleri Zvezde /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO Ovako se zabavljaju fudbaleri Zvezde /VIDEO/

Da i fudbaleri imaju dušu i da znaju da se zabavljaju u slobodno vreme pokazali su Zvezdini prvotimci Srđan Plavšić i Vukašin Jovanović.

Oni se nalaze sa mladom reprezentacijom Srbije i kadrovi iz spavaće sobe svedoče da je atmosfera među "orlićima" sjajna.

Plavšić se probudio uz stihove Lepe Brene i pesmu "Udri Mujo", koja ga je prilično pogodila a nije znao da ga cimer snima, pa se potpuno prepustio.

Kod druge pesme je već potpuno "pao u sevdah" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pevaju pesmu "Mali mrav" Tomislava Čolovića. Simbolika je potpuna, jer upravo Plavšić ima nadimak "Atomski mrav" koji mu je "Blic" dao zbog brzine i načina igre.

Oni su snimke podelili na "Viber četu" Crvene zvezde uz urnebesne komentare klupskih saigrača Marka Grujića i Luisa Ibanjeza.

"Orlići" od 17.30 gostuju Litvaniji u Kaunasu u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2017. održati u Poljskoj. Prethodno su pobedili upravo Litvaniju sa 5:0 i istim rezultatom Andoru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.