Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO POGINUO NA TERENU: Jeziv pad Stefa Karija (VIDEO)

Profesionalni sportisti, bilo kojim sportom da se bave, obožavaju “poštapalice” koje često koriste na konferencijama i rečenice poput: “ostavio sam srce na parketu”.
Stef Kari je svojim ponašanjem pokazao pravo značanje ove poštapalice umalo polomivši vrat na trećem meču serije sa Hjuston Roketsima.
Roketsi su slavili trijumf rezultatom 128:115,  a tokom druge četvrtine nesrećni Kari je zagrizao udicu finte šuta Trevora Arize.
Želeći >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da lupi bananu igraču Hjustona, Stef Kari je bukvalno preleteo preko ovog momka, usput ga zakačivši nogama koje su se podigle uvis. Ubro, Kari je pao preko vrata, na svoja leđa i ostao je nepomično da leži na parketu.
Izgledalo je kao da je neka teža povreda neminovnost, Kari je iznet sa terena, ali je ubrzo smogao snage da nastavi meč pošto su mu lekari konstatovali “samo” kontuziju glave. 

(yotube: G4NBAVideos)
Srećom po navijače Golden Stejta, njihov superstar i aktuelni MVP NBA lige, uspeo je da se vrati na teren i na kraju, čak, ubaci 24 poena.
- Video sam ga samo kako se kotrlja… Naravno, takve situacije su uvek jezive – rekao je Ariza posle utakmice.
- Ja sam samo želeo da fintiram bilo koga i nateram naše protivnike da skoče kako bih sebi olakšao posao – objašnjava Ariza.
ICYMI: Steph Curry takes a hard fall as he goes up for the block attempt. http://t.co/ERDs9NWMOl
— SportsCenter (@SportsCenter) May 26, 2015

Sam Stef Kari poručio je da se oseća iznenađujuće dobro posle svega viđenog.
- Stvarno se nekako osećam dobro. Bio sam u vazduhu jako dugo vreme. Posle toga sam samo želeo da se dočekam što bolje. Nisam imao pojma na čiju sam fintu skočio. Sve što sam video jeste da je neko sam ispod našeg koša i hteo sam to da zaustavim – kazao je Kari.
 
The post UMALO POGINUO NA TERENU: Jeziv pad Stefa Karija (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stravičan pad Stefa Karija! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2015

Stef Kari je pokušao da izblokira Trevora Arizu, ali je naseo na fintu nakon čega je pao veoma nezgodno...Četvrti meč Hjustona i Golden Stejta pripao je Hjustonu predvođenim sjajnim Hardenom, tako da ova serija još uvek nije gotova...trenutno je 3:1 u korist Golden Stejta koji je jedan deo meča...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.