Izvor: Blic, 11.Maj.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA potvrdila: Flečer, Alveš i Abidal bez finala

Mančester junajted će u finalu Lige šampiona igrati bez Darena Flečera, dok Barselona u Rimu neće moći da računa na Erika Abidala i Danija Alveša, potvrdila je danas UEFA.

Kao što se i očekivalo, žalbe ovogodišnjih finalista elitnog takmičenja su odbijene. Komisija evropske kuće fudbala je saopštila da su sudijske odluke i izricanje crvenih kartona Abidalu i Flečeru, odnosno žutog Alvešu bile potpuno ispravne.

"Nismo prihvatili primedbe Mančestera i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Barselone. Trojici igrača je određen po jedan meč suspenzije u takmičenjima pod okriljem UEFA i oni će tu kaznu odslužiti na finalnoj utakmici Lige šampiona, u Rimu 27 .maja", saopštila je UEFA i dodala da žalbe čak nisu ni stigle na pravu adresu u predviđenom roku od 24-časa, kao i da bi i u tom slučaju bile odbijene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Odbijeni' Flečer, Abidal i Alveš

Izvor: B92, 11.Maj.2009

Daren Flečer, Erik Abidal i Dani Alveš neće igrati u finalu Lige šampiona, pošto je Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila žalbe njihovih klubova na suspenzije...Flečer, vezni fudbaler Mančester Junajteda, dobio je crveni karton jer je sa leđa faulirao Seska Fabregasa. Dvojac Barselone Abidal-Alveš...

Nastavak na B92...

Barsa leči Inijestu za finale

Izvor: Glas javnosti, 12.Maj.2009, 04:37

Vezni fudbaler Barselone Andres Inijesta kaže kako očekuje da će se oporaviti od povrede desne noge i zaigrati u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda 27. maja u Rimu. Inijesta je povredio butni mišić desne noge u prvenstvenoj utakmici protiv Viljareala. Barselona je objavila da će...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.