UEFA: Čeferin umesto Platinija

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Čeferin umesto Platinija

Kako sada stvari stoje, stvarno bi trebalo da se dogodi čudo pa da Slovenac Aleksandar Čeferin, ne postane predsednik UEFA, umesto Mišela Platinija.

Spisku zemalja koje su javno podržale kandidaturu slovenačkog advokata i prvog čoveka FS Slovenije, Aleksandra Čeferina, pridružio se zvanično i Fudbalski savez Mađarske. Narednih dana će i čelni ljudi francuskog saveza da overe najavljenu podršku Čeferinu kome su do sada glas dali Italija, Albanija, Bosna i Hercegovina, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Bugarska, Hrvatska, Kipar, Danska, Estonija, Finska, Grčka, Makedonija, Crna Gora, Norveška, Republika Irska, Rumunija, Rusija, Švedska, Turska, Slovenija i među prvima Srbija.

Španac Anhel Marija Viljar i Holanđanin Mihael van Prag koji se nalaze u konkurenciji sa Čeferinom za naslednika Mišela Platinija, nemaju ni blizu podršku kao mladi i ambiciozni predsednik FS Slovenije u kome su mnogi nacionalni savezi prepoznali energiju neophodnu za budućnost fudbala u Evropi, pišu svetske agencije.

Ko će biti predsednik, i da li će neke od zemalja u poslednjem trenutku promeniti mišljenje, saznaćemo na predstojećem Kongresu UEFA u Atini, 14.septembra.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.