U taboru orlića svesni grešaka: Samo smo krivi...

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U taboru "orlića" svesni grešaka: Samo smo krivi...

Odigrala je Srbija samo 2:2 sa Makedonijom u drugom kolu B grupe EP u Poljskoj pa ostaju samo teoretske šanse za polufinale šampionata.

Svesni su u taboru "orlića" da su grešili, pogotovo u drugoh 45 minuta.

- Sami smo krivi za ovo što nam se desilo. Imali smo mnogo šansi u prvom poluvremenu. Promašili smo, primili smo gol iz penala, pa evrogol. Žile je pogodio stativu - rekao je vezista Valensije Nemanja Maksimović za portal mozzartsport.com.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio realan u proceni da su naši reprezentativci pali u drugom poluvremenu.

- Čudan meč. Bili smo mnogo bolji rival, ali moglo je i bolje i gore. U jednom momentu u drugom poluvremenu smo bili skroz pali, mogli smo da primimo još golova. A negde smo 60 minuta kontrolisali meč. Nismo imali sreće, ali sami smo krivi. Igraćemo jako svakako poslednji meč da li takmičarski ili za čast. Igraćemo za svoju zemlju  - zaključio je Maksimović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.