U nedelju akcija Pešačimo u prirodi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju akcija "Pešačimo u prirodi"

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 15. januara organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Bocke - Stari Ledinci - izvor Zvečan - Popovica - Paragovo.

Polazak je zakazan za 8.20 časova, redovnom autobuskom linijom broj 71 za Bocke. Autobus polazi ispred glavne železničke stanice u Novom Sadu.

Staza je dosta blagih uspona, dužine oko 16 kilometara.

Vodič će biti Bogdan Krneta od koga se mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 064 3650 186.

Učesnicima i učesnicama se preporučuje da se obuku lako, slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina, navodi se u pozivu.

Novi planinari na startu treba da se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.