U Realu znaju da se ne menja tim koji pobeđuje

Izvor: RTS, 24.Nov.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Realu znaju da se ne menja tim koji pobeđuje

Popularni "Don Karlo" doneo je Real Madridu desetu titulu prvaka Evrope. I ne želi na tome da stane. Italijanski stručnjak je otkrio da je već otpočeo pregovore sa klubom u vezi sa produžetkom saradnje.

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti otkrio je da pregovara sa Upravom „los blankosa" oko novog ugovora.

"Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog desete titule u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šampiona, veći nečeg drugog... Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. Želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako", rekao je Ančeloti, a prenosi portal „Gol".

"Real ima dobru strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ovde nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima", dodao je on.

Ovaj 55-godišnji italijanski trener je 2013. godine preuzeo Real, a prošle sezone ja sa „kraljevskim klubom" osvojio desetu titulu u Ligi šampiona.

Ančeloti je kazao da bi ponovo želeo da preuzme Milan i da bi jednog dana želeo da postane selektor Italije.

"Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti zbog Milana. Italija ode u finale Svetskog prvenstva svake 12 godine, a na svake 24 ga osvoji, tako da ću se ja za taj posao kandidovati 2030. godine... Tada ću imati samo 71 godinu, mogu ja to", rekao je Ančeloti.

Ančeloti je u karijeri, pored Milana i Real Madrida, predvodio Ređinu, Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.