U Realu sam do 2018, a posle - ko zna

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U Realu sam do 2018, a posle - ko zna

Portugalski as Kristijano Ronaldo ove sezone igra mnogo slabije nego prošle, pa ššanski mediji spekulišu da bi mogao da napusti Real. Najveći interes pokazao je PSŽ koji bi zvezdu "kraljeviću" mogao da plati više od 100 miliona evra, koliko je trenutno svetski rekord po visini transfera koji drži Velšanin Geret Bejl.

Ronalda zasad odbija mogućnost selidbe sa "Santijago Bernabeua".

- Želim da ostanem ovde još nekoliko godina. Ostaću ovde dok me veže ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do 2018. godine, a onda ćemo videti šta će se dogoditi - rekao je Ronaldo.

Portugalac je istakao da je Primera najbolja liga na svetu.

- Šest godina sam u Španiji, toliko sam bio i u Mančesteru. To je bilo veliko iskustvo, ali ovo je najjača liga na svetu i čast je igrati ovde - istakao je Portugalac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.