Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U REALU PRELOMILI: Zidan ostaje trener!

Jedan od najboljih fudbalera u istorji ove igre i trener koji će se u svojoj prvoj sezoni na klupi velikana iz Madrida boriti za titulu šampiona Evrope, predvodiće Madriđane i naredne sezone.


Kako piše španski “AS”, Zinedin Zidan će, uprkos suprtovnim najavama, dobiti priliku da i naredne sezone vodi kraljevski klub.
RISTIĆ NE PREZA NI OD KOGA: Mesi i Ronaldo, čuvajte se Gruje i mene! (VIDEO)

Prema pisanju ovog portala, Florentino >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Peres, prvi čovek Reala, ovu odluku je doneo još ranije, ali je definitivno prelomio nakon plasmana Reala u finale najelitnijeg evrotakmičenja.
Posebno bitna stavka za nastavak saradnje jeste sjajna atmosfera u ekipi, što je bio ujedno i najveći nedostatak Rafe Beniteza, kog je Zidan i nasledio na klupi Reala u januaru ove godine.
USPEO ŠTO JE MALO KOME POŠLO ZA NOGOM: Postigao fenomenalan autogol kome se smejao i njegov trener (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NAVIJAČKA PECKANJA: Ovo su Zvezdaši poručili navijačima večitog rivala (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016

Nakon što je Crvena zvezda obezbedila 27. titulu šampiona države, usledilo je slavlje, a Vladimir Šavija je jednu pesmu posvetio i Partizanu.. . Navijačka peckanja su sastavni deo fudbalskog folklora, a Zvezdaši nisu propustili priliku da pecnu navijače najvećeg rivala.. RISTIĆ NE PREZA NI OD...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.