U Murinjovom rečniku ne postoji “ne znam“: Pomoćnici nadrljali zbog Pogbe i prekida (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Murinjovom rečniku ne postoji “ne znam“: Pomoćnici nadrljali zbog Pogbe i prekida (VIDEO)

Nagrabusili Đovani Sera i Rui Farija

Odavno je poznato da je malo takvih perfekcionista u svetu fudbala. Žoze Murinjo voli da ima sve pod kontrolom, pa i najsitnije detalje. Ne libi se ni da drekne kada smatra da se neko kreće suprotno njegovim idejama. Ali bar do sada nismo naivkli da ga gledamo kao "riba" sopstvene pomoćnike.

Međutim, u pobedi nad Zorjom iz Luganjska bilo je više nego primetno da trener Mančester junajteda nije bio zadovoljan Đovanijem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Serom, a onda i Ruijem Farijom. Ovaj prvi je sve započeo, jer nije imao odgovor na pitanje Pola Pogbe kad je Francuz ulazio u igru.

"Stvar je u prekidima, organizaciji. Zorja je promenila ekipu pre utakmice. Pol je bio malo zbunjen njihovim promenama, a ja svakako želim da moji pomoćnici obraćaju pažnju na sve detalje", pojasnio je kasnije Murinjo.

Nema mesta improvizaciji.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.